Blog INFOKREACIJA je mesto na kojem se okupljaju mladi, koji žele da  saznaju sve najbitnije infomacije o aktuelnim dogadjajima, da nauče nešto novo i kreativno i na kraju forum na kojem može da se čuje glas mladih. INFOKREACIJU pišu mladi ljudi koji žele svoje vršnjake da zainteresuju da iznose svoja mišljenja o svim društvenim dešavanjima, kroz konstruktivnu debatu i razmenu mišljenja.

INFOKREACIJA je započela svoj život kao omladinski info bilten, uz podršku opštine Palilula, da bi dobila ovaj oblik koji je mnogo bliži svim mladim ljudima. Volonteri Organizacije kreativnog okupljanja “OKO” su vredno prošli dve obuke – o omladinskom info radu i novinarske radionice – nakon čega je formirana redakcija koja vredno radi na informisanju mladih u Srbiji.

Na  stranicama bloga se možete informisati o političkim dešavanjima u državi, regioni ili svetu, a koja utiču na omladinsku politiku, društvenim dešavanjima koja se odnose na mlade, kao i o kulturi, umetnosti, nauci, sportu i svim ostalim kreativnim idejama za slobodno provodjenje vremena.

Ukoliko želite možete se i priključiti redakciji i postati deo tima. Pišite nam na mejl redakcija.infobilten@gmail.com.

Leave a comment