Dobro je znati, NAPOR se isplati

Standard
Dobro je znati, NAPOR se isplati

Ovog leta priključite se ekipi mladih koji će putovati kroz tajne puteve aktivnog traženja posla. Susretnite se oči u oči sa ljudima koji vode intervjue u firmama i prođite sa njima kroz proces simulacije intervjua. Naučite kako da napišete radnu biografiju. Izađite na crtu svim nedoumicama koje imate vezano za traženje posla! Znanje je moć – a moć će ovog leta biti sa vama!

„Organizacija kreativnog okupljanja”- OKO vas poziva na serijal aktivnosti pod nazivom: „Dobro je znati, NAPOR se isplati” koje će se održavati minimum dva puta nedeljno u periodu od 22. juna do 31. jula 2016. u Beogradu. Puno različitih aktivnosti na različitim mestima namenjene su mladima uzrasta od 15 do 25 godina koji žele da ojačaju svoje veštine i kapacitete na polju traženja posla.

Obradićemo različite teme: kreiranje CV-a (biografije), pisanje motivacionog pisma, simulaciju intervjua sa poslodavcem, samopouzdanu komunikaciju, ali ćemo se opuštati i uz kreativne radionice, izlete i sl. Razvijaćemo kreativnost, osećaj za tim i time se ohrabrivati. Takođe, očekuju nas i posete relevantim institucijama, ali i aktivnosti u prirodi. Ceo proces će biti zaokružen javnom akcijom koji ćemo zajedno kreirati i izvesti u centru Beograda.

Da bi ste se prijavili na ovaj serijal aktivnosti, potrebno je da popunite onlajn formular koji se nalazi na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/1X04U0P38_k4qFvtSFvI7C1CZfyHT9gBiSwBhxd5VTto/viewform do 21.06.2016.

Odgovor ćete dobiti narednog dana. Za više informacija pišite na mail (kruna.novovic@hotmail.com) ili posetite sajt http://www.okoorg.rs ili Facebook stranicu „Organizacija kreativnog okupljanja”- OKO.

Program „Dobro je znati, NAPOR se isplati“ realizuje se u okviru obuke za omladinske lidere/ke pri Nacionalnoj asocijaciji praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR) uz pokroviteljstvo Ministarstva omladine i sporta.

Leave a comment